Breeding


Walia Arabiansin kasvatusrotuna on monipuolinen puolanarabi jotka ovat hyväliikkeisiä ja jaloja, loistavia käyttöhevosia ja näiden kuvausten mukaisesti me pyrimmekin kasvattamaan omat hevosemme jalostus- sekä kilpailukäyttöön. Ratsastuksen lisäksi olemme aina pitäneet näyttelyitä tärkeänä osana arabikasvatusta ja siksi pyrimmekin osallistumaan näyttelyihin mahdollisimman usein sekä järjestämään niitä myös itse. Näyttelymenestys antaa hevoselle mahdollisuuden kantakirjaukseen ja erinomaiset yksilöt voivat saavuttaa lisäksi arvonimiä. Yksi päämäärämme onkin saada mahdollisimman moni hevosemme kantakirjaan.

Hevosten jalostamiseen tahdomme omalta osaltamme antaa laadukkaita hevosia joilla jokaisella on jotakin menestystä ja siksi olemmekin asettaneet suuria tavoitteita omille hevosillemme: kaikkien kanssa tavoitellaan vähintään yhtä lajilaatuarvostelua sekä yleislaatuarvostelua joiden lisäksi suurimman osan kanssa kantakirjausta.

Tuontihevoset ovat tärkeä osa jalostusohjelmaamme sillä niiden avulla saamme hevosiin myös uusia sukuja. Olemme listanneet tuontihevosistamme alkaneet ori- ja tammaperheet joita pääset halutessasi tarkastelemaan:
» orilinjat
» tammalinjat


Walialainen

♡ kasvattajaliite ♡ kasvattaja WALI8754 ♡ syntymämaa Puola


» Homebreds 2016
♡ 2 fillies | 4 colts
» Homebreds 2017
♡ 3 fillies | 1 colts
» Homebreds 2018
♡ - fillies | - colts

Oman Walialaisen hankinta onnistuu laittamalla meille sähköpostia mahdollisesta tilausvarsasta tai tekemällä ostotarjouksen jostain myynnissä olevasta kasvatistamme.

Waliassa ei ole pitkää listaa myyntiehtoja vaan meidän ehtomme kasvattien myymisessä on lyhyet ja selkeät: tärkeintä on saada hevoselle pitkäaikainen koti joka pystyy tarjoamaan hevoselle edes vähäisen jalostuskäytön ja rekisteröi kasvattimme VRL:n rekisteriin. Kuitenkin jos omistaja ei syystä tai toisesta pysty kasvattiamme pitämään, tulee hevonen palauttaa takaisin meille. Emme siis vaadi varsan uudelta kodilta kilpailemista, mutta se on toivottavaa ja meiltä saa aina pyytää kilpailutusapua.

Kasvattiemme nimeämisessä toteutamme puolanarabien kasvattajien keskuudessa olevaa yleistä nimeämissääntöä missä varsan nimi alkaa samalla kirjaimella kuin sen emän nimi. Toisinaan voimme kuitenkin tehdä poikkeuksia ja varsa nimetään isän mukaan.
Walia Arabiansin kasvatit tunnistat liitteestä .Tämä on virtuaalitalli / This is a SIM game stable         webdesign © Cery 2016         pics © Arabians Ltd         all rights reserved © Calla 2016

Walia Arabians